Ciclisme
- Redacció / Juneda

Tres ciclistes de Torregrossa, un de Bellaguarda i un de Puiggròs, al 59è Trofeu Vila de Juneda

El criterium se celebrarà aquesta tarda a partir de les 17 h. Finalment, hi prendran part 69 ciclistes de categories elit i sub-23. El guanyador, s’endurà una llamborda junedenca.  

(Arxiu)

D’aquí poc més d’una hora començarà el 59è Trofeu Vila de Juneda, amb bona representació de ciclistes de l’àmbit informatiu d’aquesta publicació. Entre 69 ciclistes que prendran la sortida n’hi haurà tres de Torregrossa, Damià Palafoix (Pardinyes CC), Josep M. Capell (Pardinyes CC) i Julià Pelegrí (Pardinyes CC), un de Bellaguarda, Sergi Mateu (Pardinyes CC), i un de Puiggròs, Roger Garcia (Bici 3.0 Club Cliclista). 

No hi serà, finalment, el borgenc Pau Domènech, que l’any passat sí que havia corregut i que, com informàvem recentment, està recuperant-se d’una caiguda patida a Llodio, en una prova del Torneig Lehendakari del País Basc.  

En la cursa d’avui, els participants hauran de completar 40 voltes al tradicional circuit urbà junedenc d’1,45 km, amb la qual cosa acabaran recorrent 58 km en total. El 59è Trofeu Vila de Juneda forma part del circuit de critèriums de la Federació Catalana de Ciclisme. És l’anepenúltipa prova, abans del 45è Trofeu Antonio Andrés Sancho, de Barcelona, i del 1r Critèrium de les Borges Blanques – Memorial Sisco Pèries, que tindrà d’aquí una setmana. 

Els guanyadors de la prova d’avui s’enduran a casa una llamborda junedenca, representativa de l’empedrat del carrer La Font de Juneda, un dels atractius de la competició. A més, també es distribuiran un 1.000 d’euros en primes.