Futbol
- Redacció / Puiggròs

Alba Caño juga la segona part de l'América - Barça de la gira femenina

La futbolista de Puiggròs va viatjar el 26 d'agost cap a Mèxic DF amb el primer equip i tornarà el el 3 setembre. Ahir va tindre minuts, i alguna oportunitat, en el primer partit de la gira. Divendres, les blaugranes jugaran contra el Tigres Femenil.

Alba Caño en el partit contra l'América (Foto: FCB)

La futbolista de Puiggròs Alba Caño es troba aquests dies a Mèxic reforçant el primer equip del Barça femení en la gira de dos partits que el conjunt té previstos al país centre-americà. Caño va viatjar el dissabte 26 d’agost amb la plantilla i ahir va tindre minuts en la victòria blaugrana contra el Club América Femenil.

La futbolista, que té fitxa del filial però que ha entrenat durant la pretemporada amb el primer equip, per la manca de jugadores que estaven al Mundial, va entrar ahir al camp a la segona part del partit. La futbolista va tenir alguna oportunitat, com un xut llunyà que la portera rival va desviar. Al final, el Barça va guanyar l’América 0-2, després d’un gol de Clàudia Pina al minut 44 de la primera part i d’un de Judit al 94.

El divendres el Barça femení disputarà el segon partit de la gira mexicana, contra el Tigres Femenil. La tornada de les blaugranes està prevista pel 3 de setembre.

Alba Caño ja havia sigut titular en l’amistós que el Barça femení va jugar el 19 d’agost contra el Montpeiller, amb resultat favorable a les catalanes per 2 a 0. La de Puiggròs va encetar el marcador al primer minut de joc.