Ciclisme
- Redacció / Torregrossa

Dos germans de Torregrossa destaquen al Campionat d’Espanya de pumptrack

Roger Farré es va proclamar campió d'Espanya en categoria cadet. El seu germà Marc va ser 9è en categoria infantil. Ambdós havien pujat al podi del Campionat de Catalunya una setmana abans. L’ajuntament els va fer una rebuda institucional. 

Roger Farré es va proclamar campió d'Espanya en categoria cadet (Foto: Família Farré Peiró)

Els germans de Torregrossa Roger i Marc Farré Peiró van participar el 22 d'octubre al Campionat d'Espanya de pumptrack, celebrat a Fraga. El primer, que competia amb la selecció catalana, es va proclamar campió d'Espanya en categoria cadet. El segon, defensant els colors del Club BMX Terrassa del qual formen part tots dos, va ser 9è en infantil.

Marc Farré (segon per la dreta) en tercera posició al Campionat de Catalunya (Foto: Família Farré Peiró) 


Roger i Marc havien participat una setmana abans, el 15 d’octubre, al Campionat de Catalunya de pumptrack celebrat a Begur. Roger va ser primer en cadets i Marc, tercer en infantils. Albert Sala, del Club Colla Ciclista la Pedalada, va ser el primer aleví de la prova.   

Arran d’aquests resultats, l’Ajuntament de Torregrossa va felicitar els dos germans via xarxes socials i els va fer una recepció institucional a la casa de la vila aquest passat dissabte. 

Els germans Farré Peiró amb l’alcaldessa de Torregrossa, Maribel Zamora (Foto: Aj. Torregrossa)