Tennis
- Redacció / Les Borges Blanques

El tenista borgenc Guillem Morillo guanya última prova de la Copa Catalunya Lleida

El jove jugador de la Serreta Tennis Club va derrotar a la final a Ferran Quintillà (CT Balaguer) en dos sets, 6-2 i 6-4. Amb la victòria, es va situar entre els millors 10 jugadors de la província en categoria aleví.

Guillem Morillo, amb el trofeu com a guanyador de la prova (Foto: La Serreta T.C.)

El jugador de la Serreta Tennis Club de les Borges Blanques Guillem Morillo i Sans, va guanyar el diumenge 29 d’octubre al CT Balaguer la final de la sisena i última prova regular de la Copa Catalunya de Lleida en categoria aleví. El borgenc es va imposar a la final en dos sets al jugador local Ferran Quintillà. En el primer set, va guanyar 6-2 i en el segon, 6-4.

Aquesta va ser la segona victòria d’enguany de Morillo en una prova del campionat provincial, després de l'obtinguda al març en la competició disputada al Club Natació Lleida

Amb aquest triomf, Morillo va assolir els 140 punts a la classificació general del circuit, cosa que el va fer quedar en la 10a posició del rànquing. Tot i els bons resultats, la puntuació no és suficient per disputar el Màster Provincial que començarà aquest divendres 17 de novembre, i que juguen els vuit primers classificats.