Ciclisme
- Redacció / Juneda

Júlia Mir correrà, finalment, pel primer equip del Massi Tactic

Després dels primers entrenaments amb les companyes de l’equip de desenvolupament, el Massi Tactic Academy, el conjunt va decidir pujar-la. L’entitat tindrà categoria Nacional el 2024, però ve de competir en categoria Continental i aspira a tornar-hi

Mir durant un entrenament a Taüll. (Foto: J.M.)

L’equip ciclista Massi Tactic Women’s Cycling Team va anunciar ahir que la junedenca Júlia Mir correrà, finalment, en el primer equip. Mir havia fitxat aquest novembre pel filial, el Massi Tactic Academy, però arran dels primers entrenaments amb les companyes de l’equip de desenvolupament i de la planificació interna es va decidir pujar-la. 

Mir, que ja havia expressat la seva felicitat per formar part del filial, va compartir amb el SomEsports que està “molt feliç de veritat d’estar en un equip així”. En una entrevista recent al SomEsports 58, Mir expressava que el seu desig era “agafar experiència” per, en el futur, arribar al primer equip. 

El Massi Tactic Women’s Cycling Team tenia fins aquesta temporada categoria Continental, però l’ha perdut per manca de finançament i el 2024 serà un equip Nacional. Tot i així, treballen per recuperar com més aviat millor la categoria Continental.