Patinatge
- Redacció / Juneda , L'Albi , Torregrossa

Les patinadores de Juneda, Torregrossa i l'Albi esgarrapen nou podis a l'Open Promoció Lliure

El dissabte 27 de gener la prova es va celebrar a Juneda i el 28, a Lleida. El primer dia van competir una vintena d’infants i joves del club amfitrió, el CP Juneda, i del CEP Torregrossa. Set patinadores del CPA Albi van competir a Lleida.

Patinadores de Juneda el dia que la prova es va fer al seu pavelló (Foto: CP Juneda))

El passat cap de setmana es va disputar l’Open Promoció Lliure a Juneda i Lleida. El dissabte 27 es va competir al municipi garriguenc mentre que el diumenge 28 l’activitat esportiva es va desplaçar a Lleida. En total, 27 patinadors i patinadores del CP Juneda, el CP Torregrossa i el CPA Albi van prendre part en aquestes jornades. 

El primer dia va ser quan van saltar a pista més infants i joves de la comarca, entre les del CP Juneda, el club amfitrió, i les del CEP Torregrossa. En total, van ser vint, amb cinc podis. En el nivell 1, Martí Pelegrí (CEP Torregrossa) va ser tercer al grup A. Al nivell 2, Sara Qabil i Ares Capdevila (CP Juneda) van ser primera i tercera del grup A. Al nivell 3, Alba Torruella (CP Juneda) va ser tercera al grup B, i Jade Mishelle Macías (CEP Torregrossa) va finalitzar també tercera, al C.  

El segon dia, a Lleida, com a representants de la comarca només hi van participar integrants del CPA Albi. Van ser set, i van aconseguir un bon botí, quatre posicions d’honor. Ariadna Mandaña va ser primera en el nivell 1, grup B. Ona Vives va ser segona en el nivell 4, grup A. En el grup B, Clàudia Tarragó i Elena Domínguez van ocupar el segon i tercer calaix del podi.