Pàdel
- Redacció / Tarrés

Tarrés licita la construcció d’una pista de pàdel

Amb aquest ja seran 15 els municipis de l’àmbit garriguenc on s'hi podrà jugar. Està previst que les obres s'iniciïn a mig març. 

L'equipament es farà entre l'actual pista esportiva i el recinte de les piscines (Foto: ICGC)

L'Ajuntament de Tarrés va licitar durant el mes de gener la construcció d'una pista de pàdel pel valor de 45.868 €. Segons expliquen des del consistori, l'equipament s'ubicarà al costat de la piscina i prop de la pista poliesportiva, i reforçarà els serveis que ja hi ha en aquesta zona, al costat del qual també hi ha l'àrea d'autocaravanes.

A més, l'equip de govern expressa el desig de col·locar-hi al costat aparells de gimnàstica. La instal·lació d'una pista de pàdel respon a la petició dels veïns. El 2022, de fet, s'havia iniciat una recollida de signatures a la plataforma Change.org i l'anterior alcalde, Ramon M. Arbós, ja s'hi havia compromès.  


Està previst que les obres s'iniciïn a mig març. Abans, l'ajuntament vol resoldre unes problemàtiques estructurals a les piscines. 

Amb Tarrés, ja seran 15 els pobles de l'àmbit garriguenc que tenen com a mínim una pista de pàdel. Els últims a estrenar-ne van ser Llardecans i Fulleda i, abans, el Soleràs.