Motor
- Redacció / Tarrés

El Sindicat de Tarrés reuneix a Eduard Pons, Jaume Betriu i Isidre Esteve per parlar del Dakar

La trobada va servir perquè expliquessin les seves aventures en el món de la competició i, més concretament, al ral·li més dur del món, on Pons i Betriu van debutar en cotxes aquest any i Esteve va completar la 19a participació. 

Betriu, Pons i Esteve (Foto: Tarrés al Dia)

Eduard Pons, Jaume Betriu i Isidre Esteve van participar el divendres 22 de març en una taula rodona al Sindicat de Tarrés on van compartir la seva experiència en el món del ral·li i, més concretament, en el Dakar, considerada la prova més dura del món. 

Convidats pel responsable del local, Òscar Balcells, els van pilots van explicar com havia estat la seva participació al Dakar 2024. Pons i Betriu van debutar en la categoria de cotxes com a pilot i copilot, tot i que el segon ja havia pres part en tres edicions anteriors amb moto. Isidre Esteve, per la seva part, va poder aportar més perspectiva perquè aquest any va participar per 19a vegada en el ral·li. Ho havia fet 10 vegades en moto i ja en són 9 amb cotxe. 

El públic va poder preguntar-los sobre el món de la competició i del Dakar i escoltar els projectes en què treballen pels propers mesos. A més, el Sindicat també oferia a continuació un menú Nit Dakar per als assistents que es volguessin quedar a sopar.