- Redacció / El Soleràs , Sarroca de Lleida

Els germans Barrull aconsegueixen dos bronzes al mundial de Tailàndia

Els lluitadors solerasencs del SRK Fight Club van prendre part els primers dies de febrer de l'Amazing Muay Thai World Festival del Consell Mundial de la Boxa (WBC) com a membres de la selecció espanyola.

D'esquerra a dreta: Roger Barrull, Xavier Oró i Albert Barrull (Foto: SRK Fight Club)

Els nak muay del Soleràs Roger i Albert Barrull, que entrenen al gimnàs SRK Fight Club de Sarroca a les ordres de Xavier Oró, van aconseguir dues medalles de bronze al mundial de muay thai que se celebrava a Tailàndia dins l'Amazing Muay Thai World Festival, que va tenir lloc del 2 al 5 de febrer. Els lluitadors hi concorrien com a membres de la selecció espanyola i van obtenir la medalla de bronze en adults classe B de menys de 67 kg i en joves de 14 i 15 anys de menys de 63,5 kg. 

El germà gran, Roger Barrull, va superar als vuitens de final al sud-coreà Hyeokbi Jang pels punts i, als quarts, va noquejar al nord-americà Bronson Kepa. A la semifinal, va perdre als punts contra el portuguès Alexandre Sales. Per la seva part, Albert Barrull que començava competint directament a les semifinals, va perdre contra el romanès Edwin Petrea.

Les dues medalles dels garriguencs se sumen a altres quinze de la delegació espanyola ha aconseguit en aquest campionat mundial amateur organitzat pel Consell Mundial de la Boxa (WBC per les sigles en anglès). El 2023, els Barrull ja van participar en el seu primer mundial de la WBC. Va ser Venècia durant el mes de juny. En aquella ocasió, Roger Barrull havia assolit la plata i Albert Barrull el bronze. 

L’Amazing Muay Thai World Festival 2024 va tenir lloc del 2 al 5 de febrer a Tailàndia, meca d’aquesta art marcial, i concretament al Lumpinee Boxing Stadium, un espai icònic pels aficionats a la disciplina. Això, va permetre als joves garriguencs i al seu entrenador participar en entrenaments en gimnasos locals, per perfeccionar la tècnica.