Varis
- Redacció / El Soleràs

Els germans Barrull tornen amb medalla del Festival Mundial de Muay Thai

Albert Barrull aconsegueix un bronze i Roger Barrull una plata. Integraven la selecció espanyola a aquest campionat amateur.

Els germans Barrull amb el seu entrenador, a Venècia.

Els germans Albert i Roger Barrull, del Soleràs, van participar la setmana passada al campionat amateur Muay Thai World Festival, organitzat pel Consell Mundial de Boxa (WBC per les sigles en anglès), que va tenir lloc a Venècia (Itàlia) del 22 al 25 de juny. Els Barrull són membres del SRK Fight Club, de Sarroca, i anaven a Venècia com a integrants de la selecció espanyola d’aquesta disciplina. 

El primer combat d’Albert Barrull “Tokkotai” va ser contra Escòcia, amb qui va perdre als punts; i el segon va ser contra la selecció francesa, que va guanyar per abandonament/lesió del rival. Això li va permetre aconseguir la primera medalla de bronze per a l’equip. 

Roger Barrull “The Snake” va començar enfrontant-se contra els Estats Units d’Amèrica, a qui va guanyar als punts. També va véncer als punts contra França i el tercer combat va ser contra el Marroc, amb quiva perdre als punts i es quedava, així, a un pas de l’or. La medalla de plata era la segona que es penjava l’equip espanyol, que va aportar 20 atletes al torneig. Entre tots van aconseguir 17 medalles, una fita que des de SRK Fight Club es considera tot un èxit. 

El responsable del gimnàs garriguenc, Xavier Oró, qualifica la participació al festival com “una de les experiències més bones que hem experimentat en la nostra curta carrera al Muay Thai”. I és que el gimnàs va començar a funcionar l’any 2019, primer a la Sala de Ball del poble i, després, en un local propi.