- Redacció / Sarroca de Lleida

Albert Barrull vol ser el primer campió de Catalunya de muay thai en menors de 18 anys

El gimnàs SRK Fight Club celebra demà, dissabte 17, la seva tercera vetllada. Serà a la sala del ball a partir de les 18 h. El títol és de nova creació i està promogut en el marc del Consell Mundial de la Boxa (WBC).

Barrull i Oró a la primera vetllada del SRK Fight Club (Foto: X.M.)

La sala del ball de Sarroca es tornarà a omplir demà a partir de les 18 h per la tercera vetllada de muay thai del SRK Fight Club, el gimnàs del veí Xavier Oró, especialitzat en aquesta art marcial originària de Tailàndia. 

La jornada de muay thai comptarà amb onze combats amateurs, un de neoprofessional i un en què es disputarà el recent creat cinturó de campió de Catalunya de menors de 18 anys. El lluitador del Soleràs Albert Barrull combatrà pel títol com a amfitrió contra Iker Arechavala. La vetllada es disputa sota el reglament del Consell Mundial de la Boxa (WBC). 

Barrull afrontarà la disputa del títol tot just retornat del mundial amateur de muay thai de la WBC a Tailàndia, en què va ser tercer en la categoria joves de 14 i 15 anys de menys de 63,5 kg.

Les entrades es poden adquirir per avançat al telèfon 609 24 01 66 o a taquilla. Les anticipades tenen un preu de 25 € i presencialment costen 30 €.