Ciclisme
- Redacció / Torregrossa

La Volta recordarà Modest Capell al seu pas per Torregrossa

Abans del pas de la cursa, el director de la Volta, Rubèn Peris, s’aturarà prop dels jardins de Torregrossa, on hi ha el monòlit que recorda el jove talent. Es trobarà amb la família i les autoritats locals i els lliurarà un obsequi commemoratiu.

(Foto: Arxiu)

El dijous 21 de març la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Puiggròs, les Borges, Juneda i Torregrossa. Passat Juneda i camí de Lleida, la cursa farà marrada fins a Torregrossa amb l’objectiu d’homenajar i recordar el ciclista local Modest Capell, mort el 2019 en un accident mentre entrenava. Capell havia sigut campió de Catalunya sub23 de contrarrellotge individual el 2018 i també el primer sub 23 de la Copa Critèrium d’aquell mateix any, i tercer classificat absolut. També havia aconseguit posicions d’honor en altres proves.  

Abans del pas de la cursa, el director de la Volta, Rubèn Peris, s’aturarà prop dels jardins de Torregrossa, on hi ha el monòlit que recorda el jove talent. Peris es trobarà amb la família i les autoritats locals i els lliurarà un obsequi commemoratiu. Torregrossa celebra des del 2019 la Gran Clàssica Modest Capell en record del ciclista. El 2022, el municipi també va acollir el Campionat de Catalunya de contrarellotge individual. 

El Club Ciclista Torregrossa també senyalitzarà el pas del pilot indicant que transiten “territori Modest Capell”.