Patinatge
- Redacció / Les Borges Blanques , Torregrossa

El Grup Xou Petit de Torregrossa triomfa al Campionat de Catalunya Nivell 3

La coreografia “El meu superpoder” estava dedicada a la lluita contra les pròpies pors i angoixes. Ja havia obtingut la primera posició a l'Open Xou Avançat de Lleida del 17 de febrer.

(Foto: AP/FCP)

El Pavelló Olímpic de Reus va ser l'escenari escollit per la Federació Catalana de Patinatge per celebrar el diumenge de  10 març el Campionat de Catalunya de Grups Xous i Quartets Nivell 3 Avançat. El Grup Xous Petit de Torregrossa, integrat per onze patinadores d'aquest municipi, una de Juneda i algunes altres provinents d'altres poblacions, es va imposar amb 16,72 punts als cinc grups rivals amb “El meu superpoder” i es va proclamar campió de Catalunya.

La coreografia, dedicada a la lluita contra les pròpies pors i angoixes, havia obtingut la primera posició a l'Open Xou Avançat de Lleida del 17 de febrer.

El grup xou es va crear l'any 2018 promocionat per Mònica Planas i Paula Escribà. Des de llavors, havia aconseguit primeres posicions als campionats de Lleida. El 2022 i el 2023 havien obtingut la dotzena i la desena posició al campionat de Catalunya. 

Top 10 del CP Borges al Campionat de Catalunya 2024

Per la seva part, el Quartet Sènior del Club Patí Borges va participar el primer cap de setmana de març en el Campionat de Catalunya de Grups Xous i Quartets 2024 que se celebrava a Granollers. El grup garriguenc era l'únic de la província de Lleida que es va classificar per a aquesta cita i el diumenge 3 va prendre part de la competició de Quartets Sènior amb la coreografia “Wallace Henry Hartley”, nom del violinista i director de l'Orquestra del Titanic.

El Quartet del CP Borges va finalitzar en la 10a posició amb una puntuació de 23,34. L'Artistic Skating Cunit va dominar el cap de setmana i es va endur tres de les cinc competicions.