Escalada
- Redacció / Bellaguarda

Martí Vidal, de Bellaguarda, torna dominar la Copa Catalana de Bloc

El dissabte 16 de març va participar a la segona prova d’aquest campionat i va repetir com el millor escalador entre els menors de 12 anys. La tercera i última sessió de la Copa Catalana de Bloc es disputarà el dissabte 7 de setembre.

Vidal al capdamunt del podi (Foto: R.X.V.)

El veí de Bellaguarda Martí Vidal, de 9 anys, va participar el dissabte 16 de març a la segona prova de la Copa Catalana de Bloc que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La competició va tenir lloc a l’espai Flashh de Sant Cugat i Vidal va ser el millor escalador entre els menors de 12 anys. 

Cal recordar que Vidal es va estrenar enguany en aquest campionat, ja que en edicions anteriors encara era massa petit. A la primera cita del calendari, el passat 2 de març a l’espai Indoorwall Vilanova de Vilanova i la Geltrú ja va pujar al primer graó del podi. La tercera i última sessió de la Copa Catalana de Bloc 2024 es disputarà el dissabte 7 de setembre a les instal·lacions Sharma Climbing de Gavà. 

Martí Vidal competeix com a representant del Centre Excursionista Garrigues Altes i entrena entre el petit rocòdrom de Bellaguarda, on viu, i les instal·lacions Boulder Indoor de Lleida.