Futbol
- Redacció / L'Albagés , L'Albi , Les Borges Blanques , Torregrossa

Recta final a Tercera Catalana, amb creuaments dels equips líders en els propers partits

El C.F. Albagés té 59 punts i és líder de Tercera Catalana des de principis d'any. El C.F. l’Albi és tercer, amb només tres punts de diferència. Tots dos equips van guanyar aquest cap de setmana. Els propers enfrontaments seran decisius.

Ocasió d'atac del C.F. Albagés aquest cap de setmana (Foto: X.M.)

La temporada futbolística arriba a la recta final i els equips garriguencs que es troben en disposició d’aconseguir bons resultats no poden fallar d’ara endavant. El cap de setmana, el C.F. l’Albagés va guanyar 4 a 1 al F.C. Alcarràs, un marcador que el manté líder de Tercera Catalana i fa augmentar els seus registres fins als 15 partits consecutius sense perdre. La part alta de la taula, però, es troba molt ajustada. El C.E.A. Almacelles, el segon classificat, també va véncer (3 a 1 al C.A. Alpicat) i continua a un punt. El C.F. l’Albi es va imposar 3 a 1 a l’A.E. Alcoletge i segueix a tres punts dels blanc i blaus. L’AEM, el quart equip en discòrdia, és quart, també a tres punts del líder. 

Les properes jornades seran clau perquè es veuran creuaments entre aquests conjunts. El cap de setmana que ve, el C.E.A. Almacelles i l’AEM s’enfrontaran. El resultat pot beneficiar els dos equips garriguencs. El primer cap de setmana de maig, l’Albi rebrà l’AEM i l’Albagés visitarà el camp de l’Almacelles. La següent setmana, en la penúltima jornada, es viurà un derbi comarcal entre el C.F. l’Albi i el C.F. l’Albagés. Tot pot canviar les properes setmanes pels equips líders de Tercera Catalana.

A la part mitja de la taula, el C.A. Torregrossa intentarà trencar la mala ratxa de les últimes jornades. En el cas del C.F. Borges B, haurà d’aconseguir bons resultats en les jornades restants si vol fugir de les últimes places del campionat. En aquests moments, és penúltim amb només un punt de distància sobre el C.F. Rosselló.