Bàsquet
- Redacció / Torregrossa

El C.B. Torregrossa, a l'espera dels rivals de la Final Four

L’equip és líder de Segona Divisió Territorial però descansa els tres últims partits del campionat. Treu dos punts al C.B. Secà de Sant Pere i tres al Sícoris, que es preveu que el superin en aquestes jornades.

(Foto: Xavi Minguella)

El Club Bàsquet Torregrossa es troba en una situació anòmala. Ara mateix lidera la Segona Divisió Territorial Sènior masculina de bàsquet, però haurà d’esperar les tres últimes jornades del campionat per saber com acaba la la lliga. Tal com està organitzat el calendari i a causa de les baixes d’equips durant la competició, descansa els tres partits que queden, mentre que els seus rivals directes juguen i es disputaran a l’última jornada qui aconsegueix el primer lloc. 

Els del Pla d’Urgell tenen 35 punts i en treuen dos al C.B. Secà de Sant Pere i tres al Sícoris. Si guanyessin els partits restants, tant el Secà com el Sícoris els podrien superar en puntuació. L’entrenador, Oriol Farran, preveu que efectivament els passaran davant i explica que estan a l’expectativa de saber qui acaba al capdamunt de la taula perquè serà l’equip que aculli la Final Four. El CEP Vallfogona serà el quart equip en aquesta fase final.  

La final a quatre de la lliga, que decidirà el guanyador del campionat i també els ascensos a Primera Divisió Territorial, tindrà lloc el cap de setmana de l’1 i 2 de juny. Davant el calendari que els ha tocat, Farran explica que es prenen aquestes setmanes com “una pretemporada”, entrenant i recuperant alguns jugadors que havien arrossegat molèsties. 

Mentre els rivals acaben de jugar els últims partits de la lliga regular, ells comencen a practicar pensant en la Final Four. L’entrenador és optimista i creu que l’equip hi pot fer un bon paper tenint en compte els resultats obtinguts aquesta temporada. No només això, Farran també confessa que a Torregrossa tenen ganes de celebrar i que prepararan a consciència tant el joc i com l’afició que els acompanyarà a la final a quatre.