Pàdel
- Redacció / Juneda

La selecció coordinada pel Pàdel Juneda cau a quarts del Campionat d'Espanya

L'equip dirigit per l'entrenador Isaac Cárdenas havia superat abans el Club Pàdel Cambrils (2 a 3) en els vuitens de final. Les jugadores provenien d’una desena de clubs de Ponent, entre els quals el mateix Pàdel Juneda.

Jugadores i entrenadors a Mèrida (Foto: I.C.)

L’equip femení Som Lleida coordinat pel club Pàdel Juneda va participar aquest cap de setmana a Mèrida (Extremadura) a la fase final del Campionat d’Espanya per equips de 3a Categoria Absoluta i va assolir els quarts de final, on va caure eliminat pel Idzero Padel Tennis Club de Palma de Mallorca (4 a 1). 

El conjunt, integrat per algunes de les millors jugadores de Ponent, havia superat abans el Club Pàdel Cambrils (2 a 3) en els vuitens de final. El coordinador del Pàdel Juneda, Isaac Cárdenas, que també es va encarregar de muntar aquest equip i dirigir-lo, creu que “podríem haver arribat a la final” però que van convergir molts elements que ho van impedir. Tot i l’eliminació, diu que ha rebut bons comentaris de les jugadores i que l’any que ve “es tornarà a tirar endavant” la iniciativa d’una selecció ponentina pel Campionat d’Espanya per equips de 3a Categoria.  

En la fase classificatòria, el Som Lleida havia vençut al Club Pàdel Barcino i al Club de Tennis Tarragona. Les jugadores provenien del CN Lleida, del WAPS de Torrefarrera, del Club Tennis Urgell de Lleida, del Pàdel Indoor de Lleida, del Club Esportiu Mas Duran de Cervera, del Club Indoor Guissona i de l'Urban Sport La Seu, a més del Pàdel Juneda.