- Redacció / Juneda

La final de BTT dels Jocs Escolars de Juneda tindrà prop de 90 participants

L'Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues, acollirà la competició. A a més, hi tindrà un paper important i lluirà múscul: 41 dels 86 participants, prop de la meitat, són alumnes d'aquest centre. 

Imatge d'arxiu de quan l'Escola va acollir un Open Infantil de BTT (Foto: X.M.)

L’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues acollirà el dissabte 15 la final nacional de BTT dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que organitza la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). Enguany, s’hi han inscrit 86 infants, joves i adults, una vintena menys que l’any passat, quan l’equipament havia d’organitzar la primera final nacional de la seva història, però es va haver d’ajornar a causa d’un temporal de va deixar el circuit impracticable. 

D’entre els participants, n’hi haurà 75 de menors d’edat, compresos entre les categories de prebenjamí a juvenil. La resta, 11, es troben agrupats a les categories sènior i veterà. L’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues, a més, hi tindrà un paper important i lluirà múscul: 41 dels 86 participants, prop de la meitat, són alumnes d’aquest centre.  

Aquesta és la tercera final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya prevista a la comarca per aquest any. La de tennis taula a les Borges Blanques va comptar amb una mica més de vuitanta inscrits, mentre que la d’atletisme a Arbeca es va haver d’ajornar per manca de participants