Futbol sala
- Redacció / Llardecans

El Rajolí d’Or homenatja el seu històric porter Lluís Mateu ‘Pasti’

Ha estat vinculat durant 30 anys al club, des que es va fundar l’any 1995. Afirma que continuarà exercitant-se amb els seus companys del Rajolí d'Or fins que el cos aguanti o no pugui entrenar per algun altre motiu.  

Fotografia de família amb els participants a l'homenatge (Foto: Rajolí d'Or)

El club de futbol sala Rajolí d'Or de Llardecans va homenatjar el dissabte 15 de juny el porter Lluís Mateu 'Pasti' que ha estat vinculat amb l'entitat durant 30 anys, des que es va fundar l'any 1995. ‘Pasti’ va tenir fitxa com a jugador fins la temporada passada i, a més a més, forma part de la Junta Directiva. 

L'acte va comptar amb jugadors i exjugadors, l'equip directiu i el cos tècnic, la família del porter i altres veïns i seguidors del club, a més d'un representant de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Durant l'homenatge, es va jugar un partidet amistós entre un combinat de veterans i el primer equip, en què el porter va demostrar que encara continua en forma, i se li va retirar la semarreta amb el número 1. La festa va acabar amb un sopar al poliesportiu.

Lluís Mateu ‘Pasti’ explica que no sabia res de l’homenatge i que va ser “un dia molt bonic i especial”, tot i que és una persona “més d’estar a la rereguarda que no de ser el protagonista”. A més, afirma que continuarà exercitant-se amb els seus companys del Rajolí d’Or fins que el cos aguanti o no pugui entrenar per algun altre motiu.