Motor
- Redacció / Bovera , El Soleràs , El Vilosell , La Granadella , La Pobla de Cérvoles

Cinc pobles patiran restriccions de mobilitat durant tot el divendres 21 d’octubre pel ral·li

Des de la mitjanit del dijous no es podrà circular entre el Soleràs, la Granadella i Bovera, el tram "Les Garrigues Altes", ni entre el Vilosell i la Pobla de Cérvoles, protagonistes del tram "Serra de la Llena", si no es disposa d'autorització.

El pas del ral·li pel Coll de Bovera de la Granadella, el 2021 (Foto: X.M.)

El proper divendres 21 d'octubre, el pas del RallyRACC Catalunya - Costa Daurada afectarà de manera directa la mobilitat del Soleràs, la Granadella, Bovera, el Vilosell i la Pobla de Cérvoles durant tot el dia.

Des de la mitjanit del dijous no es podrà circular entre el Soleràs, la Granadella i Bovera, el tram "Les Garrigues Altes", ni entre el Vilosell i la Pobla de Cérvoles, protagonistes del tram "Serra de la Llena", si no es disposa d'autorització dels ajuntaments.

La circulació quedarà tallada definitivament a partir de les 8.20 h del divendres i fins a quarts de nou de la nit, amb l'excepció del transport escolar, de gent gran i altres serveis autoritzats, que podran creuar el tram al migdia, a més d'emergències. 

Els participants del ral·li passaran per l'Espluga, Fulleda, Tarrés, Juncosa i els Torms, camí dels trams cronometrats, respectant la velocitat màxima de la via.