Ciclisme
- Redacció / Castelldans , Juncosa , L'Albagés , Les Borges Blanques , Puiggròs

Els participants de la cursa d'ultradistància Kromvojoj creuen la comarca

Els primers hi arriben havent superat els 1.000 km des què van arrencar la prova. Passen per Puiggròs, les Borges Blanques, Castelldans, l'Albagés i Juncosa. Entre els ciclistes hi ha el vinaixenc Àlex Lorenzo, que ja ha recorregut 600 km.

Bruno Wicht, segon classificat a hores d'ara, a les Borges Blanques (Foto: X.F.)

Els dos primers classificats de la cursa ciclista d’ultradistància Kromvojoj han passat aquest matí per les Garrigues. Toni Castejon ho ha fet a primera hora, entre les 8 h i les 10 h aproximadament. Bruno Wicht, acaba de creuar fa pocs minuts les Borges i es dirigeix cap a Castelldans, l’Albagés i Juncosa. 

Les properes hores i dies, la trentena de participants restants també faran aquest recorregut, camí de les Terres de l’Ebre. Els primers participants arribaran a la comarca havent superat els 1.000 km des què van arrencar el dissabte 13 a Reus. Pel que fa als altres, s’estalviaran 150 km. El Punt de Control 2, al Port de la Bonaigua, ha estat finalment cancel·lat per l’organització per motius de seguretat, a causa del fred i la neu de les últimes hores. 

Entre els participants hi ha el vinaixenc Àlex Lorenzo, que ja ha recorregut 600 km. En el moment d’escriure aquesta notícia, creuava el Berguedà. 

La prova es pot seguir al web de Kromvojoj, gràcies als sistemes GPS que porta cadascun dels ciclistes.