Futbol
- Contingut patrocinat / Les Borges Blanques

Vuit clubs de futbol de Ponent es donen cita aquest dissabte al Torneig Ramon Espasa de les Borges

Serà la tercera edició d’aquest torneig de categoria benjamí, aprofitant la jornada de descans de la competició regular. L’any passat, el campió va ser el Garrigues A.

(foto: Xavi Minguella)

L’Escola Comarcal de Futbol les Garrigues organitza aquest dissabte, 10 de febrer, la tercera edició del Torneig Memorial Ramon Espasa, en què hi participaran els equips benjamins (canalla de 9 i 10 anys) de vuit clubs de Ponent. A més dels amfitrions, s’ha convidat el Mollerussa, l’Atlètic Segre, el Tàrrega, el Baix Segrià, el Balàfia, l’Almacelles i el Mig Segrià.

Els partits, de futbol-7, es disputaran a les instal·lacions del camp municipal d’esports, aprofitant la jornada de descans que tenen la majoria d’equips catalans coincident amb festes de Carnaval. El torneig comença a les nou del matí i es preveu que acabi a les tres de la tarda.

El Memorial Ramon Espasa es va crear l’any 2022, un any després de la mort per Covid, als 54 anys d’edat, del qui va ser un dels fundadors de l'Escola Comarcal de Futbol les Garrigues i jugador i entrenador del FC Borges. L’any passat va tenir lloc la segona edició, amb alguns clubs que ara repeteixen i altres que no, com l’Intercomarcal (Juneda, Torregrossa, Artesa i Puigverd), que enguany no hi és. En aquella edició, el campió va ser el Garrigues A.